Hjemmekveld!

Har du lyst å bli bedre kjent med andre i Misjonssalen? Da kan vi meddele at du har en gyllen mulighet til å gjøre nettopp dette ved å melde deg på Hjemmekveld!

Årets Hjemmekvelder vår-edition finner sted i våre mange hjem tirsdag 9.mai kl. 18 og søndag 14.mai kl. 16.30 Noen fra Misjonssalen stiller som vertskap og inviterer hjem på middag, mens andre kommer som gjester. På søndag oppfordrer vi å reise sammen etter hjemmekvelden til Misjonssalen kl.19 på gudstjeneste, som er blitt flyttet fra lørdag denne helga.

“Hva gjør man på en Hjemmekveld?”, tenker du kanskje? Jo, på Hjemmekveld møtes vi hjemme hos vertene, spiser middag sammen, drøser og blir kjent. Det er vi i Hjemmekveld-komiteen som organiserer hvem som kommer til hvem, men for å gjøre nettopp dette trenger vi hjelp av deg:

1. Vi trenger vertskap som kan invitere gjester hjem til seg. For å være vert trenger du en hybel/leilighet/kollektiv å være i og lage en enkel middag til de når de kommer. Å lage mat til mange kan være litt dyrt. Vi tenker enkle billige middager til maks 40 kr per pers. Det er den som inviterer hjem som fordeler kostnadene, gjennom f.eks. Vipps.
Vil du være vertskap? Meld deg på da!

2. Vi trenger også noen som kan komme på besøk, spise middag og være med så vi får nye bekjentskap i Misjonssalen. Det vil bli tatt inn en sum på max 40 kr pr pers via f.eks. Vipps for å dekke matutgiftene. Er dette en økonomisk utfordring for deg, ta kontakt med oss i komiteen, så ordner vi det! Vil du være gjest? Meld deg på da!

LINK til påmelding:
https://forms.gle/pPkV1PB6H3dFoJWHA

Påmelding stenges søndag 7.mai kl 16:00.

Informasjon til vertene sendes ut søndag 7.mai og til gjester mandag 8.mai. Vi håper du vil bli med!

Hilsen Hjemmekveldkomiteen: Ingvild Frigstad Johannessen, Edvin Stubberud, Knut Olav Bjørgaas, Malene Isene og Renate Salmelid

Misjonssalen Oslo