En oppdatering

Kjære menighet!

Da har det gått nesten to døgn siden jeg sendte et brev til dere. I mellomtiden har mediedelen av saken vokst seg ganske stor, større enn jeg forutså. Jeg valgte i går å komme med to utdypninger/dilemmaer knyttet til en av setningene i brevet som gikk til dere. Det gjaldt setningen: «Jeg gikk inn i pastorstillingen i Misjonssalen med åpne øyne, men opplever nok likevel at jeg ikke helt klarte å gripe rekkevidden av tjenestedeling da jeg takket ja til tjenesten». Jeg står inne for de kommentarene jeg har gitt, om enn kanskje ikke alle vinklingene som Dagen og Vårt Land har valgt.

Selv om jeg står inne for det jeg har sagt, forstår jeg at det kan oppleves både krevende og vondt for mange av dere – og at dere gjerne skulle vært dette foruten. Jeg er lei meg for at jeg har satt Misjonssalen i denne situasjonen.

Dersom noen sitter med spørsmål, tilbakemeldinger eller innspill som de ønsker å gi til meg, er jeg tilgjengelig på kontoret i dag, fredag, samt de fleste dagene til uka med unntak av mandag. Jeg er ikke til stede på gudstjenestene førstkommende helg, men er til stede både lørdag og søndag neste helg (10. og 11. juni).

Alt godt!

Ole Martin

Misjonssalen Oslo