Informasjon fra styret

Kjære menighet,

Ole Martin Rudstaden har nå takket ja til stillingen som pastor i Østre Frikirke, og sagt opp sin stilling i Misjonssalen. Ole Martin er vår pastor og leder for Misjonssalen frem til han slutter i denne tjenesten 1. oktober. Sammen med resten av staben vil han legge til rette for at arbeidet videreføres på best mulig måte.

Styret vil rette en stor takk til Ole Martin Rudstaden for hans tjeneste som pastor i Misjonssalen siden 2020. Retning som han har vært med å legge på arbeidet, med bl.a. et fokus på en sterk «sendekultur» og et ønske om å styrke husfellesskap og andre mindre fellesskap, er noe av det styret ønsker å ta med videre.

Det er viktig at Misjonssalen modellerer en god avslutning på tjenesten til Ole Martin, og tar godt imot en ny pastor, når den tid kommer. Som enkeltmedlemmer og som fellesskap viser vi i så måte hva som bor i oss. Ole Martin har en stående invitasjon til å snakke med seg for de som ønsker dette.

At Madelen Nordhagen nå har en 100% stilling som adm.leder, gir styret muligheten til å plassere ansvaret for bl.a. økonomi og administrasjon på denne stillingen, og spisse den nye pastorstillingen mer inn mot det pastorale (Dette tydeliggjøres i utlysningsteksten til ny pastor som kommer ut i dag på nlm.no). Samtidig arbeider styret, sammen med stab og Misjonssambandet Øst, med planer for midlertidige løsninger, dersom Misjonssalen ikke er fullbemannet innen 1. oktober.

Til slutt vil styret oppfordre alle i Misjonssalen til å omslutte våre ansatte med omsorg og forbønn, og be for rekrutteringen av en ny pastor. Medlemmer tilskyndes til å gjøre utlysningen godt kjent og oppmuntre gode kandidater til å søke pastorstillingen.

Vi takker for tilliten til at styret og ledelsen i Misjonssambandet Øst finner best mulige løsninger for Misjonssalen fremover.

Beste hilsen
Styret i Misjonssalen

Misjonssalen Oslo