Stor økning på MiniMisj!

Søndagsskolen i Misjonssalen har nylig byttet navn til MiniMisj, og det er ekstra stas at vi merker en økning i medlemmer blant den aller minste gruppen i menigheten vår.

Ut på høsten i fjor hadde vi nesten 20 ledere på MiniMisj. Noen måtte trekke seg i løpet av året, men vi har fortsatt en god gjeng med ledere i Misjonssalen. En flott gjeng med ungdommer, unge voksne og én grepa bestefar. Med skattekiste, sang, bønn, aktivitet, lek og bibelfortelling i ulike formidlingsvarianter gir lederne barna et møte med Jesus. Det er utrolig gøy å skrive at vi nå har plassproblemer. Gjengen med barn har vokst, og på siste samling før sommeren var det nesten 40 barn på MiniMisj!

I forbindelse med nytt navn har vi også laget vår egen sang og musikkvideo. Hør sangen i videoen under, og lær deg gjerne tekste og bevegelser.

Du er hjertelig velkommen på MiniMisj i Misjonssalen Oslo!

Medlem og nye ledere

Flere barn og noen endringer i ledergjengen gjør at vi har behov for flere ledere. Kunne du tenke deg å være en del av lederteamet til MiniMisj, eller har tips til gode navn, ta kontakt med vår barne-, tweens- og familiearbeider Marianne Sjaastad (msjaastad@nlm.no). Hun kan også svare på spørsmål hvis du vil høre litt mer om tjenesten.    

Når vi søker frifondsmidler til MiniMisj får vi penger for hvert medlem, så meld gjerne barnet ditt inn i MiniMisj. Dette kan gjøres ved å vippse 50 kr til Misjonssalen (10638) og merk med MiniMisj + barnets navn

Misjonssalen Oslo